Описание
Съд за готвене на пара PAPILLOTE, марка Emile Henry , размери 42 x 25 x 10 см, изработен от HR® керамика
Керамиката HR® (High Resistance), разработена в лабораториите Emile Henry, издържа на температури до 270°C и разпределя топлината равномерно по цялата повърхност на съда. Емайлът, използван за довършителни работи, предпазва готварския съд от надраскване и отчупване (можете да режете директно върху повърхността му, без да надраскате продукта), което го прави безопасен за миене в съдомиялна машина.
Лесно е да използвате този съд за готвене на пара, защото всичко, което трябва да направите, е да решите какво искате да готвите, да поставите съставките в съда за готвене PAPILLOTE и да го поставите във фурната.
С съда за готвене на пара PAPILLOTE можете да готвите цяла или филетирана риба, бяло месо и зеленчуци по вкусен и здравословен начин, без мазнина.