Описание
                            
                            Нож Gyutoh марка Miyabi с дълго острие 24 см, устойчив на корозия и удар, идеален за рязане на месо и големи зеленчуци.
Miyabi съчетава традиционни с иновативни техники, вдъхвайки живот на японската традиция, всеки нож включва ръчно завършено острие с ръб на катана, почит към самурайските мечове, изработени преди векове.
Характеристика:
— Острието на ножа е направено от 3 слоя;
 — Сърцевината на острието съдържа стоманен прах MicroCarbide MC63 , вграден в 2 слоя стомана, осигурява твърдост от прибл. 63 Rockwell (Международен стандарт за измерване на твърдост);
 — Криогенно закалено острие чрез техниката CRYODUR® при -196°C, което гарантира и много висока твърдост;
 — Истинско японско острие с вид Tsuchime (ковано покритие), със симетричен ъгъл от 19°;
 — Всяко острие е ръчно завършено въз основа на традиционния метод Honbazuke , който осигурява максимална прецизност на рязане;
 — Дръжката, изработена от дърво Pakka, осигурява стабилност и перфектен баланс, независимо от използваната техника на рязане.