Описание
                            
                            Нож за хляб с дължина на острието 23 см, производство на Miyabi, устойчив на корозия и удар, с назъбен ръб.
Miyabi съчетава традиционните с новаторски техники, вдъхвайки живот на японската традиция, като всеки нож включва ръчно завършено острие с ръб на катана, почит към самурайските мечове, изработени преди векове.
Характеристика:
- Острието на ножа е от 3 слоя;
 - Сърцевината на острието съдържа MicroCarbide MC63 стоманен прах, вграден в 2 слоя стомана, осигурява твърдост от прибл. 63 Rockwell (международна стандартна единица за измерване на твърдост);
 - Острието е криогенно закалено чрез CRYODUR® при -196 °C, което също гарантира много висока твърдост;
 - Острие от истински японски профил с визия Tsuchime (завършено с чука);
 - Всяко острие е ръчно завършено по традиционния метод Honbazuke, което гарантира максимална прецизност на рязане;
 - Дървената дръжка Pakka предлага стабилност и перфектен баланс, независимо от използваната техника на рязане.